Werkt VStitcher van Browzwear niet terwijl je computer wel voldoet aan alle specs? -> Check deze blog!

Wil VStitcher van Browzwear niet openen op je computer, terwijl je computer wel aan de minimale specificaties voldoet? Alle Browzwear helpdesk artikelen al doorgespit, je anti-virus en firewall software gecheckt, en contact gehad met de helpdesk? Lees dan vooral verder voor het antwoord op dit probleem!

Opent VStitcher van Browzwear niet? Ookal voldoet je computer aan alle specs? Check deze blog!

Omdat de CLO3D software maandenlang een behoorlijk irritante bug had voor de armsgaten, en het qua darts niet echt kan wat je wel wilt als je patronen tekent, was ik op zoek gegaan naar andere software.

Ik kwam toen uit bij VStitcher van Browzwear. Het is net als CLO3D software om naaipatronen mee te maken, en om er een 3D visualisatie van weer te geven (en de maat te checken).

VStitcher van Browzwear is echt voor patroonmaken gemaakt, en dat merk je. Het doet dingen net even handiger als je patronen van de grond af maakt dan CLO3D. Ik ben nu volop aan het ontdekken hoe deze software werkt – de leercurve is behoorlijk pittig. Maar wat een geweldige software is het! Het lijkt wel of er aan alles gedacht is als het om patronen maken gaat.

Mega blij was ik. En een paar weken lang was ik elke dag bezig met het onder de knie krijgen van het programma. En toen was de pret over.

En toen ineens deed VStitcher het niet meer…

Als ik VStitcher opstartte, dan zag ik een splash screen, en vervolgens gebeurde er helemaal niets…

De connection tool bleef grijs.

Er was geen optie om in te loggen.

Ook niet na inloggen online.

Maandenlang ben ik bezig geweest met de helpdesk van Browzwear om het opgelost te krijgen. Alles is gecheckt. Ze waren echt super behulpzaam. Het bleef het niet doen. Computer specs voldeden allemaal – en dat werd ook nog eens dubbel gecheckt door het helpdesk team. Anti-virus en Firewall software een paar keer gewisseld en zelfs tijdelijk helemaal uit gezet en de boel opnieuw geinstalleerd. Niets hielp. Tot dat ik zelf een ingeving kreeg tijdens een lunch deze week. En het bleek nog te werken ook..

Doet VStitcher het bij jou ook niet terwijl je computer aan alle benodigde specificaties voldoet en je firewall en ook virusscanner niet in de weg zitten? Check dan het volgende:

VStitcher werkt alleen met de Chrome browser.

Je standaardbrowser moet de Chrome browser zijn. Dit kun je ook in de Browzwear helpdesk artikelen terug vinden. Je hebt dus ook internet nodig (net als bij CLO3D).

Die browser gebruikte ik zelf al, dus dat was bij mij niet het probleem. Toch deed het programma het niet: wat ik ook probeerde, het opende maar niet, en de connection tool bleef grijs en kon ik ook niet openen.

Heb je de Chrome browser niet?

Dan moet je die downloaden en installeren om met VStitcher te kunnen werken. Dat kun je hier doen: https://www.google.com/chrome/

Heb je de Chrome browser al wel, maar is het niet je standaard browser?

(De standaard browser is het programma dat automatisch opent als je ergens op een link drukt)

Dan moet je zorgen dat de Chrome browser je standaardbrowser wordt. Dit kun je doen door de volgende url in je chromebrowser in te vullen en de Chrome browser als standaard in te stellen. Je kunt hier overigens ook meteen checken of dat misschien niet al het geval is: chrome://settings/defaultBrowser

Gebruik je al de Chrome browser, en is dat ook al de standaardbrowser, maar doet VStitcher nog steeds helemaal niets als je het programma opent?

Check dan of je meerdere profielen hebt in je Chrome browser. De VStitcher connection tool waar je bij moet inloggen, werkt niet als je meerdere Chrome browser profielen gebruikt op de computer waar VStitcher op staat. Het icoontje van de connection tool blijft dan grijs. Je kunt er op klikken wat je wil, maar er komt geen login optie tevoorschijn.

Dus…je kan maar 1 profiel in je chrome browser hebben om VStitcher aan de praat te krijgen.

Zelfs ook al log je niet tegelijk in met 1 van de 2 (of meer) profielen: VStitcher doet het dan niet. Of je logt met beiden in: nada, noppes.

Ik zelf had een Chrome browser profiel voor m’n werk account, en eentje voor m’n privé account.

Zo kon ik prive favorites opslaan, en werk favorites zonder het door elkaar te laten lopen. En zo bleef ook m’n werkdag en m’n prive soort van gescheiden – minder afleiding ;-).

Als ik Chrome opende, dan moest ik dus altijd kiezen met welk profiel ik verder wilde gaan.

Ik heb dus 1 profiel moeten verwijderen uit Chrome en toen deed VStitcher het weer. Helaas, maar het is maar even zo – het is altijd nog minder erg dan dat de software het helemaal niet doet.

Als je eenmaal met de connection tool bent ingelogd, kun je wel een tweede profiel weer aanmaken. Echter als je weer opnieuw moet inloggen op de connection tool, dan werkt dat weer niet: dan moet je weer even tijdelijk je tweede chrome browser profiel verwijderen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *