Update week 3 – vintage!

Tijd voor een update naar mezelf over wat ik vorige week allemaal gedaan heb aan Leuke Naaipatronen en op het gebied van kleding maken.

Vintage naaipatronen

Vorige week was ik ineens helemaal in alle vintage kleding gedoken. Ik kwam een plaatje tegen op Pinterest en zo zat ik ineens uren lang in een wirwar van gave vintage kleding stijlen 😃.

Ik heb ook meteen wat schetsjes gemaakt van kleding geinspireerd op vintage kleding. Hier ga ik zeker wat mee doen! Vooral de jaren ’30 en ’70 heb ik wat mee merk ik.

Nieuwe functionaliteiten CLO3D

Er waren een hele berg updates uitgekomen de laatste tijd voor CLO3D – de software die ik gebruik om naaipatronen in te tekenen en te digitaliseren.

Ik heb een aantal uren gespendeerd om m’n kennis te verrijken met alle nieuwe mogelijkheden als aanvulling op de cursussen die ik vorig jaar heb gedaan.

En wow! Elke keer als er nieuwe functionaliteiten bij komen dan prijs ik me weer gelukkig met dit software pakket: geweldig!

Welke info moet er allemaal beschikbaar komen voor een patroon?

Ik heb marktonderzoek gedaan naar waar naaisters op letten als ze een naaipatroon kopen. Een groot aantal dingen waren voor de grote massa gelijk.

En soms waren er wat meer specifieke puntjes die misschien niet voor iedereen belangrijk zijn, maar die ik zelf erg toffe suggesties vond.

Ik ben nu bezig al deze informatie in een overzichtelijk afvinklijstje te zetten zodat ik bij het online plaatsen van een naaipatroon niets onbewust vergeet.

Andere prioriteiten

Ongeveer 3 dagen was ik met andere dingen bezig. De schuifpui kan gelukkig weer open. Nu moet er nog wel wat schilderwerk opnieuw plaats vinden, maar de huiskamer kan weer goed doorgelucht worden 😃.

De meeting met Samantha ging niet door deze week vanwege schoolvakanties – volgende week weer!

  • Deze week zijn er ook een aantal dagen dat ik met andere dingen bezig ben.
  • Blogje over de gekozen maatvoering maken
  • Ik wil graag een van de patronen zo goed als afronden.
  • Eerste opzet voor de huisstijl voor de pdf handleidingen.
  • De cookies melding schuif ik door naar volgende week.
  • En ook de blog over de patroonsoftware – daar was ik al een eind mee op weg afgelopen week, maar ik wil hem nog wat inkorten voor ik hem plaats.

Ik wens je een creatieve dag toe!
Chantal

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *