Terug van weggeweest: Een frisse start vol creativiteit!

Hoi lieve naailing!

Ja ik weet het: naailing bestaat niet. Maar vanaf nu dus wel 🙂. Of je nou man / vrouw / alletwee / of geen van beiden bent: ‘naailing’ voldoet mooi aan alles 😉.

Het is een tijdje stil geweest hier op leukenaaipatronen.nl, maar vandaag ben ik terug vol bruisende energie. Waarom die stilte, vraag je je misschien af? Nou, ik had even een pauze nodig. Had ik natuurlijk vooraf even kunnen melden. Maar ik was zo met andere dingen bezig dat ik daar niet aan gedacht heb:

  • Ik was aan het klussen (nog niet klaar, maar het is nu te warm om verder te gaan).
  • Ik werd gezondheidstechnisch helemaal onder de loep genomen vanwege wat klachten (alles tip top in orde 😎).
  • Ik moest een beslissing nemen qua patroonsysteem (beter nu, dan wanneer je al 50 patronen hebt..).
  • De patroontekensoftware die ik gebruik had een aantal weken lang een vervelende bug waardoor ik niet verder kon.
  • Ik heb genoten van een heerlijke luxe vakantie.
  • En… ik was even offline. Met een reden.

Een hele berg dus. Soms loopt het leven gewoon net even anders dan je had verwacht.

Waarom ging ik even offline? Nou, ik merkte dat ik steeds meer tijd besteedde aan het kijken naar wat anderen aan het naaien en ontwerpen waren, in plaats van zelf achter de naaimachine te zitten… Dus besloot ik even een offline pauze in te lassen om me weer te richten op mijn eigen creaties.

Wat een verademing was dat. Ik heb genoten van de rustige ochtenden met fluitende vogeltjes en ritselende blaadjes. Notitie blokje erbij. En heerlijk ideeën opkrabbelen. Een frisse wind die m ’n creativiteit nieuw leven inblies en m’n hoofd weer leegmaakte. Ik kan niet wachten om al die ideeën te gaan uitwerken.

Mijn vakantie naar Gran Canaria was heerlijk. Ik verbleef in een prachtig 5-sterrenhotel, omringd door adembenemende tropische tuinen, luxe zwembaden, en een warme zomerzon. Het was een genieten. Tijdens mijn verblijf heb ik veel inspiratie opgedaan. Vooral op het vlak van ‘hoe kleed je jezelf zo koel mogelijk maar niet slonzig‘, en ‘hoe kun je lichtbepakt op pad’.

Nu ik weer thuis ben en het hier ook zo mooi weer is, denk ik er serieus over om m’n naaimachine weer naar de tuin te verplaatsen. M’n huidige naaimachine is alleen behoorlijk zwaar. Dus misschien maar m’n oude backup machine weer even afstoffen. Ik kijk er nu al naar uit om heerlijk in de tuin te zitten met de naaimachine!

Binnenkort kun je weer regelmatig wat nieuws en handige info hier vinden. Ik sta te popelen om weer aan de slag te gaan!

Tot snel!

Chantal van Leukenaaipatronen.nl

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *