De eerste fotoshoot

Hoi! Ik ben er nog :-). Ik ben hard bezig geweest met allerlei naaipatronen. Omdat ik ook een opleiding tot gewichtsconsulente aan het doen ben, veranderen mijn eigen maten behoorlijk. En dat is lastig met testen… Ik ben inmiddels van een veels te krap zittende maat 42 naar een ruimzittende 38 gegaan. Dus dat is veel opnieuw testen de hele tijd – wat ook wel weer handig is :-).

In de kou met een zomer top op de foto

In April 2024 hadden Samantha van Naaistudio 6 en ik, onze eerste gezamenlijke fotomiddag.

Het was bere koud die dag! Dat zie je niet op de foto’s, maar het was echt héél erg koud.

Om de paar foto’s meteen je winterjas weer aan, om even op te warmen.

Ik zelf stond o.a. op de foto met een zomer top. Eentje in een mooie donkerblauwe chique stof.
En eentje gemaakt van de nog goede delen van een oude molton matrashoes die ooit op m’n bed lag (die zie je hier op de foto).

Die ziet er niet zo chique uit (zie foto iets hieronder), maar het bleek wel een geweldige stof te zijn voor in de zomer: het ademt, en het droogt je lijf ook meteen. En… je hoeft de stof niet af te werken: hij rafelt niet. Nee, ook niet in de was :-).

Alleen ziet het er wat slonzig uit. Is ook niet gek, want die molton matrashoes is al een aantal jaartjes oud. Maar het is geweldige stof. Ik zit er dan ook aan te denken om een nieuwe molton hoes te gebruiken en er een stuk op 4 shirts uit te maken, en wat zweetbandjes voor om m’n hoofd en polsen. Als je het niet zo breed hebt, kun je uit 1 zo’n hoes toch best heel wat dingen maken.

Zomer top - snel patroon van leukenaaipatronen.nl
In de ijskou met een zomer top op de foto

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *